2012. november 10., szombat

JÓL HALAD A STADIONÉPÍTÉSI PROJEKT!


Két NB I-es mérkőzés: ÖSSZESEN 256 néző! 



Vajon valóságosan kik, milyen érdekből, milyen haszon reményében működtetik a magyar élfocit??? Minden eddiginél kevesebb, mindössze 256 néző volt kíváncsi személyesen a magyar labdarúgó NBI két pénteki mérkőzésére. Csak a történeti hűség kedvéért: a Siófok-Kecskemét (0-2) és az Eger-Lombard (1-1) . Néhány hete a német NEGYEDosztály(!) rangadóját Lipcsében 24.795 szurkoló tekintette meg a helyszínen; egy ELSŐOSZTÁLYÚ magyar bajnoki forduló NYOLC MECCSÉRE átlagosan összesen 20-22 ezren látogatnak ki. Kandó utcai iskola alsós terembajnokság középdöntő: III. A – IV. B 257 néző!

Nagypályás kiskapuzás: miként történhet meg, hogy a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia állja a Székesfehérváron, A társasági adókedvezmény (TAO) támogatásból megvalósuló létesítményfejlesztés mintegy 500 millió forintos önrészét?

A teljes beruházás meghaladja a 1,5 milliárd forintot, amelyből egymilliárdot a társasági adókedvezmény (TAO) keretében az állam biztosít, a fennmaradó összeget a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia bocsájtja rendelkezésre. 



Mint ismeretes, az Orbán Viktor miniszterelnök által alapított  Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia részesült az országban a legjelentősebb mértékű társasági adókedvezmény (TAO) támogatásban; a 2,8 milliárdos hozzájárulásból egy háromezres centerpályát építenek meg. 



Felcsút újfajta sportágra tanítja a nebulókat: nagypályás játék, kiskapukon keresztül.

Mindezekkel az adatokkal nem árt tisztában lenni, mielőtt a hazai stadionprojektre tekintünk!






Nincsenek megjegyzések: