2016. november 13., vasárnap

Két párhuzamos / I.

CÍMZETTEK: Kovács Nikoletta, Kiss Tamás, Leiner Károly - Őket akartam bevonni a Zánka Új Tanácsadó Testület munkájába. Sárközi Andi - Őt dolgoztattam az Őszi kalandtáborokban, és persze Bella.

Sándor Bányai


NEM PUBLIKUS!!! CSAK NEKTEK, SENKI MÁSNAK!!! Nincs EGYETLENEGY (...és itt csúnya káromkodások hosszú sora következik...) szakmai döntésük sem, nincs EGYETLENEGY terület sem, amit ne nyúlnának le, nincs olyan, amit lusták lennénekl ellopni... GYŰLÖLÖM, GYÜLÖLÖM, GYÜLÖLÖM hogy olyan szorgalmasak, gyűlölöm, hogy egyetlen pillanatra sem lankad a figyelmük... gyűlölöm őket! Írom mindezt a Pedagógus-továbbképzés új koncepciójával a belső zsebemben (Mandáktól kaptam meg...), és bűnmegelőzési, meg kompetenciafejlesztő pályázatokra serkentve szerencsétlen, gyanútlan együttműködőket... miközben legutóbb még a Budapesti Rendőrfőkapitányság sem nyert az általunk összeállított anyagggal... Gyűlölöm... hogyan ne adjam fel??? Olvass bele... sírni fogsz, káromkodni... átkozódni... vagy nem feladni... RÉSZLET A CIKKBŐL: "az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány alapítói jogai idén januárban a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóhoz kerültek. A Szeged-Csanádi Egyházmegye által alapított szervezet az elmúlt években egyre nagyobb szerephez jutott a gyermekvédelemben. Az egyházmegye vezetője Kiss-Rigó László, aki Orbán Viktor politikájának lelkes támogatója, 2010-ben például a Fideszre való szavazásra szólította fel a híveket. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgatója pedig Kothencz János, a szegedi Fidesz vezetője, aki 2014-ben a polgármesteri posztért is indult, sikertelenül. Fideszhez közeli személyeket az Erzsébet a Kárpát- medencei Gyermekekért Alapítvány kuratóriumában is találni. Itt kapott helyet például Bábiné Szottfried Gabriella korábbi képviselőnő, aki azzal a kijelentésével híresült el, hogy szégyellnie kellene magukat azoknak, akiknek nincs munkája..."


https://www.youtube.com/watch?v=VHZqMspXr38 Zámbó Jimmy : Ugye Nem Adod Fel ?



Én már átkozódni, dühöngeni sem tudok Sanyi. Készülök lányom után külhonba, itt nincs rám (sem) szükség. Addig meg becsukom a teremajtót és megpróbálok fehérek közt Európaiakat nevelni...




Istenem... édes Istenem!


Nincsenek megjegyzések: