2018. június 16., szombat

Bárkára fel!


…és lassan-lassan a helyére gördül minden.







 Pont úgy lesz, ahogy tegnap Gyulával beszéltük: a további bajok már csak jót tesznek, megedzzenek, és kihozzák belőlünk a bennünk lakozó Tigrist, és kihozzák belőlünk a legjobbat. Most már jöhet bármi… nem számít.  Persze, jobb lenne, ha jó idő volna, jobb lenne, ha könnyebb lenne… de már mindegy, ha nem is.

Elsimult, túljutottunk rajta, vagy még nem, de túl fogunk, megoldottuk, vagy egyszerűen megoldódott, besegített valaki, vagy lenyugodtam, vagy egyszerűen csak aludtunk rá egyet, és néhány anppal később már jobban látszik a lényeg.

Úgyhogy… állunk elébe!

És nyugi! Belefektettük azt a munkát, ami ahhoz kell, hogy tervszerűen rögtönözve meg tudjuk oldani a felmerülő problémákat, és valljuk be, ritka szerencsés feltételek adatnak meg ebben a projektben, a 8 db. CB rádiótól kezdve az 5 kg. szappanreszelékig…

Ja, sima, az nem lesz, azt nem mondtam… de nem hazudhatok. Nem baj. Do Your Best! Nyújtsd a legjobbat, amit tudsz - és azt majd meglátjuk, mire lesz elég!

Köszönöm a támogatásotokat, a segítségeteket, az ötleteket, a kételyeket, az alternatívákat, az energiákat, a tapasztalatot és a lendületet!

Indulok.

Hétfőn kiállok az első kétszáz gyerek elé… és mielőtt megszólalnék, és mielőtt csengve-bongva jelt adna a sokatpróbált kovácsoltvas háromszög a kezdetre… eszembe juttok majd.

Nem lesz könnyű megszólalni… igaz… végigcsinálni sem lesz könnyű.

Sok sikert, jó szelet, BÁRKÁRA FEL!


Nincsenek megjegyzések: