2018. június 11., hétfő

Így néznek a szülők kamasz gyermekükre...

Imádni való reklámot készített az egyik bútoráruház - a rövid videón látható anyukával biztos, hogy minden szülő azonosulni tud majd egy nap

A gyerekek sajnos - úgy érezzük - túl hamar nőnek fel, a velük töltött évek szinte elröpülnek. Minél nagyobb a gyerkőc, annál gyorsabbnak érezzük az idő múlását, s hiába vagyunk tisztában azzal, hogy ez az élet rendje, valahol mégis fáj. 
A kisgyerek, akit régen egy perce sem tehettünk le, aki öleléssel és puszikkal halmozott el, aki minden nap könyörgött, hogy velünk alhasson, egy nap menekülni kezd előlünk: a puszi égővé válik, az ölelés elmarad, az éjszakákat pedig egyre gyakrabban tölti házon kívül.

Talán a nosztalgia, a régi idők iránti sóvárgás lehet az oka annak, hogy felnőtt gyermekünkre is úgy nézünk, mintha kisgyerek lenne. A szemünkben mindig is az marad...

Ezt a szülői érzést eleveníti meg az áruházlánc egy reklámjában, ami egyszerűen tökéletesre sikerült. Nem árulunk el többet - nézd meg a videót, amiben minden kamaszt nevelő szülő magára ismerhet.

Nincsenek megjegyzések: