2008. szeptember 22., hétfő

Steelers vs. Sasok

Az asztali számítógépem mára darabokra hullott... (videokártya, vagy alaplap). A laptop (amin most már írok) Zolinál volt, hogy újraformázza az egészet... végül nagy nehézségek árán estére hozzájutottam. Jól lemérhető volt, hogy szgép nélkül már az órámat se tudom megtartani... (lassan már megNÉZNI sem...)!

Este internetes TV nézés az NFL.hu guruinak köszönhetően: Steelers at Eagles. Két kiváló védelem - kevés pont... Amivel vesztünk, hogy a támadó sorunk "fala", akiknek az lenne a dolguk, hogy Big Bent megvédjék a rázúduló izomtonnáktól, ma este a leggyengébb, minden pályára lépő közül. BB-t KILENCSZER viszik földre, darabokban fejezi be a meccset... kis különbségű, mégis sima zakó. A képeken ritka pillanatok: sikeres védekezés (na jó, az nem volt ritka, az előző heti tüzijáték után összesen egy touchdown-t csináltak ellenünk...), és sikeres megvédés...

Jövő vasárnap csoportrangadó a Hollók ellen, addigra pont hazaérek Kincses Kolozsvárról, ha egy picit megnyomjuk... Kérdés: nyerhetnek Ők Pittsburghben? "S szólt a Holló: Sohasem!"



Nincsenek megjegyzések: