2008. október 1., szerda

Annyi minden...

Annyi mindent szeretnék írni... sok erős, intenzív élmény és benyomás ért mostanában.

Zajlik a Tanítóképzőn az animáció oktatás... haladunk. meglepetésemre, az elsőévesekkel is..., no, azért nem rohannak... :-)

A másodévesek viszont sosemlátott hozzáállást produkálnak. Zavarbaejtőnek is mondhatnám... pontosak, elszántnak tűnnek, Szilvi és Zsuzsi ötoldalas jegyzőkönyvet írtak a második alkalomról... játékot tanítottak egymásnak... szóval megy a dolog. Nagyon elfáraszt, tegnap is hazajöttem, és jártányi erőm sem maradt... nem is mentem el focizni.

Igaz, ebben annak is szerepe volt talán, hogy Monday Night Game-et játszott a Steelers. A TV-nk éppen nem működött (?), így a neten néztem, nem túl jó, de kivehető minőség, és mégiscsak élőben. Érdekes volt (hja, mindig az...). Először bénák voltunk (támadó fal még mindig nincs...), aztán két pillanat alatt megnyertük a meccset, persze, az egyik touchdown-t a védelem csinálta interception-ből.

Aztán már csak játszogatni kellett... aztán a 3. touchdown helyett csak mezőnygólt tudtunk csinálni... - és már ki is egyenlítettek. Igazából meg is nyerték volna, csak nem mertek kétpontos kísérletet csinálni a touchdown után... Puff neki!

Hosszabbítás, Ők kezdtek, de a védelem (defense) megfogta őket...aztán Big Ben összakapta a Csapatot, és kétszeri is harmadik kísérletre mentünk előre... aztán elég közel értünk, hogy Reed Bácsi egy jólsikerült mezőnygóllal hazaküldje a Varjakat. Minden rendben, ha nehezen is...
Jővő héten Jaguars idegenben. Kemény lesz, nagyon.

Nincsenek megjegyzések: