2020. március 25., szerda

Kákán a csomó

Kalocsai Pálné Katalin
16 órája
Kuncze Gábor
17 órája
A miniszterelnök a repülőtéren fogadta az érkező Maszkokat és Védőruhákat. Rövid beszédet is mondott:
„Tisztelt Maszkok és Kedves Védőruhák!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm önöket hazánkban. Már vártul önöket. Én például már egy hete mondom mindenhol, hogy itt vannak, sőt már ki is osztottuk önöket. Ezt egyébként holnapra szintén megígértem. Még jó, hogy a választóim egy napra sem tudnak vagy inkább nem akarnak visszaemlékezni! Az ellenzék szerint persze jelenleg több itthon a kipcsak, mint a Maszk, de mint tudjuk, ők felelőtlenek és a vírusoknak drukkolnak. A Maszkok hivatalos programjai holnap kezdődnek, a Védőruháknak külön programokat szerveztünk.
Érezzék magukat jól nálunk, én is jól vagyok!”

Erika Szné R Kákán is csomó.... :D
1
  • Sándor Bányai aha... a mentősök maszkot keresnek Facebookon. Szerinted rémhírterjesztők? A polgármesterek maguk rendelnek... szerinted csak azért, mert ellenzékiek? A nővérek maguk varrnak. Szerinted azért, mert nem tetszik nekik ami van? A háziorvosk keveslik. Szerinted azért mert a gyógyszerlobby fizetett zsoldosai? Szerinted szemére vetni orbánnak, hogy naponta hazudik a védőfelszerelések elégséges számáról, az kákán csomó? :-o Szerinted pont elég amennyi van?
    2
  • Erika Szné R Kedves Sanyi!!! Ez a kép nem erről szól!
    1
  • Sándor Bányai Erika Szné R és a szöveg?
  • Erika Szné R Kuncze Gáboréra gondolsz vagy a képen lévő szövegre? Mindegy is. Tartom a véleményem: kákán is csomó. Mikor végre itt van egy szállítmány, azt is ekézni kell. Szerintem ez a kákán is csomókeresés.

Nincsenek megjegyzések: