2020. március 29., vasárnap

Új kórházak Magyarországnak


Erika Szabó


István Sárközi Ez egy jó nagy baromság! 😠😠😠
1
  • Erika Szabó István Sárközi sajnos sokkal több beteg ember van, mint foci rajongó. Ha legalább ugyanennyit költöttek volna kórházakra akkor már egész jó arány lenne.
    3
  • Sándor Bányai igen, az! Szerintem is! Jobb lett volna a mezőkövesdi oktatási centrumra költeni, a Groupama Oktatási Centrumra, a felcsúti Puskás Iskolára, meg a kisvárdaira... stb.!
    1
  • István Sárközi 2020-ban ezen lovagolni kb. olyan mint Soros vagy Gurcsány.Az oktatásra egészségügyre meg nem áldoznak már jó pár éve eleget.Nem a stadionok miatt.Nem akarnak!De például az Opera+Erkel színház 120 milliárdja nem érdekel?A listán említett Bozsik Stadion hamarosan elkészül.Az előző stadion 80 éves volt.8400 férőhelyes lesz és úgy 8-9 milliárd lesz.Ez egy hibás adat illene utána nézni ha már valaki politikusként posztol.
  • Sándor Bányai István Sárközi, látod, ezért rossz ez a karantén, mert mindenre jut időnk válaszolni :-)

    Szerintem MEZŐKÖVESDEN felépíteni egy 5.000 személyes stadiont, baromság. És egy kisebbet is. És egy 8.000 személyes Kispestet is, ha csak nem rendezik az egész Nemzeti Bénaság összes meccsét egyidőben egy helyen, mert kb. összesen van 7463 néző a 8 meccsen. (Nem pontos adat, költői túlzás, de nem túl távoli a valóságtól...)

    Opera és Erkel 120 miliárdja érdekel, szerintem helyes,

    Groupama és a felcsúti tanyaközpont fejlesztésre 1 árva fillért sem szabad adni - és így, ebben a formában a fociakadémiák is teljes tévutat jelentettek, egy árva valamirevaló középharmadosztályú balbekk se jött ki a cső végén. Ennél a Malév többet tudott 1975-ben. (Újabb indulattól fűtött költői túlzás... ).

    A post mondanivalójának megítéléséhez aligha számít a kispest stadion + 400 széke... mondjuk az, hogy még 2,5 Milliárddal drágább... na, az már nagyobb baj.

    És igazad van, egy tőről fakad a sorosozás-gyurcsányozással... egy csődbe jutott focista-karrier pszichológiai lenyomata.

    Az meg külön balszerencsénk, hogy a Beteg katona is volt... :-(

    Neked viszont jó egészséget, ölellek!
    2

Nincsenek megjegyzések: