2013. október 15., kedd

Gasztroblog / I. avagy Kezdjük az alapoknál!

Ma este... a tea.



Hozzávalók:

  • Rengeteg idő, ha még meg is akarom írni...
  • Mikrosütő, hogy megírás után meg tudjam melegíteni
  • Ennél sokkal több cukor
  • Kétféle tea: fekete Ceylon Uva Bomgagalla és Szilvás Gyümölcstea, mindkettő Somerset Teaház (Moszkva tér, Fény utca...)
  • Erdei (erdélyi...) méz
  • gyömbér, hártyavékony szeletekben, 4 kicsi szelet
  • szegfűszeg, darálva
  • citromkarikák
  • Captain Morgan Red Label Rum 40 % (gyengébbek kedvéért ez nem azt jelenti, hogy a tea 40%.-a rum...!
  • fahét, darabos - de az ezúttal nem volt itthon
  • "Forralt bor" illó olaj, ez utóbbi a párologtatóba
  • Radio Froggy Pittsburg, a zenei háttérhez
  • víz, 1,25 liter
Megkóstoljuk, utánafűszerezünk, ha kell (amennyit felvesz...), aztán megisszuk.

Aztán dolgozunk tovább.

P.S.: A háttértárgyakat felismerők között Fruska Gora túrákat és Steelers meccsnézéseket sorsolunk ki. 


Nincsenek megjegyzések: