2022. január 12., szerda

háromhatvan, újra


Negyvenfillér lesz a zsömle, háromhatvan lesz a kenyér, kettőnyolcvan a lecsókolbász, egynyolcvan a krumpli, újra lesz egyforintos fagyi és villamosjegy. Lesz takarékbélyeg és békekölcsön, jó foci, nagyferó a falunapon és kisvasút Bicskéig. És kötelező lesz újra az orosz nyelv az iskolában. Kipróbáltuk a piacgazdaságot és a demokráciát, nem jött be, megyünk vissza. Érdekes volt kicsit körülnézni errefelé, ugye, kipcsákok? Na, elég ebből. Back to USSR, to Azerbajdzsan, to Bjeloruss. Back to China! Ugye, jó lesz így?


Az elmúlt 100 év legsikeresebb korszakának eredménye a csirke far-hát árának befagyasztása. Szívből grat, reménykedünk a hasonló folytatásban! A biztos kétharmados többséghez javaslom még a következő termékek árának befagyasztását: féldecis Diana sósborszesz, literes kövidinka, kóbányai világos, technokol rapid, orbánviktoros fülbevaló, és az egész ratyi, gusztustalan bagázs a tagkönyveikkel együtt. Ja, és persze a Cartier Cle de Cartier óra se maradjon ki! Pfujj!

😢 Ja, az utolsó oltsa le a villanyt!

Korlátozzák a kristálycukor, a búzafinomliszt, a napraforgó-étolaj, a sertéscomb, a csirkemell és a 2,8 százalékos tehéntej árát.

Nincsenek megjegyzések: